Kontakt

Kontakta gärna AM Public för mer information, eller besök oss på Facebook!

Tryck på bilderna för att få veta mer om oss.

AM Public
Postadress:
Bohusgatan 23, 1tr
116 67 Stockholm
Sweden

Besöksadress:
Katarina Bangata 25
Stockholm

untitled

Ann Magnusson

VD, konstkonsult och projektledare

VD, konstkonsult och projektledare

Ann är Vd och grundare av AM Public. Hon har 15 års erfarenhet som konstkonsult och projektledare för uppdrag inom stat, kommun, landsting och näringsliv. Utmärkande för hennes yrkesroll är att tänka bortom det förväntade och att göra kreativa kopplingar mellan plats, sammanhang, beställare och konstnärskap. Hon är utbildad konstnär och socionom, med fördjupade studier inom konst, arkitektur och sociologi vid bland annat Konstfack, Kungliga Konsthögskolan, Göteborgs Universitet och Stockholms Universitet.

3

Susanne Rolf

Producent

Producent

Susanne arbetar som producent och projektkoordinator på AM Public. Hon har många års erfarenhet av formgivning och projektledning inom kommunikation, design och konst. I början av sin karriär som vd och entreprenör i designbranschen. Efter studier på Stockholms Universitets internationella curatorutbildning har hon formgivit och producerat utställningar till museer och institutioner i Sverige, bland andra ArkDes, Borgholms Slott och Statens Museer för Världskultur.

Studier: International program in Curating Art, including Management and Law på Stockholms Universitet, Ledarskap genom personlig utveckling, LPU, Institutet för företagsledning. Institutionen för tillämpad kommunikationsvetenskap, GI – IHR, 80p. BFAB, projektledning i byggprocessen.

Variant 3 - Madelene

Madelene Gunnarsson

Producent (Föräldraledig 2020-2021)

Producent (Föräldraledig 2020-2021)

Madelene Gunnarsson är konstvetare och curator. Sedan 2012 har hon arbetat som producent på AM Public. Uppdragen innebär bland annat process- och konceptutveckling vid olika konstprojekt i samhällsmiljön. Hon arbetar med framtagande av omfattande konstprogram, produktion av konstprojekt och skriver texter om samtida konst. Hon har tidigare varit konstintendent i Motala Kommun samt verksamhetsansvarig för Motala Konsthall. Gunnarsson är sekreterare i Eva Bonniers donationsnämnd och vice ordförande i Verkstad Konsthall i Norrköping. Hon är utbildad vid Uppsala Universitet, Stockholms Universitet, Otterbein University och CuratorLab, Konstfack.