Kontakt

Kontakta gärna AM Public för mer information, eller besök oss på Facebook!

Tryck på bilderna för att få veta mer om oss.

AM Public
Postadress:
Bohusgatan 23, 1tr
116 67 Stockholm
Sweden

Besöksadress:
Katarina Bangata 25
Stockholm

untitled

Ann Magnusson

VD, konstkonsult och projektledare

VD, konstkonsult och projektledare

Ann är Vd och grundare av AM Public. Hon har 15 års erfarenhet som konstkonsult och projektledare för uppdrag inom stat, kommun, landsting och näringsliv. Utmärkande för hennes yrkesroll är att tänka bortom det förväntade och att göra kreativa kopplingar mellan plats, sammanhang, beställare och konstnärskap. Hon är utbildad konstnär och socionom, med fördjupade studier inom konst, arkitektur och sociologi vid bland annat Konstfack, Kungliga Konsthögskolan, Göteborgs Universitet och Stockholms Universitet.

3

Susanne Rolf

Producent

Producent

Susanne arbetar som producent och projektkoordinator på AM Public. Hon har många års erfarenhet av formgivning och projektledning inom kommunikation, design och konst. I början av sin karriär som vd och entreprenör i designbranschen. Efter studier på Stockholms Universitets internationella curatorutbildning har hon formgivit och producerat utställningar till museer och institutioner i Sverige, bland andra ArkDes, Borgholms Slott och Statens Museer för Världskultur.

Studier: International program in Curating Art, including Management and Law på Stockholms Universitet, Ledarskap genom personlig utveckling, LPU, Institutet för företagsledning. Institutionen för tillämpad kommunikationsvetenskap, GI – IHR, 80p. BFAB, projektledning i byggprocessen.

Variant 3 - Madelene

Madelene Gunnarsson

Producent

Producent

Madelene Gunnarsson är konstvetare och curator. Sedan 2012 har hon arbetat som producent på AM Public. Uppdragen innebär bland annat process- och konceptutveckling vid olika konstprojekt i samhällsmiljön. Hon arbetar med framtagande av omfattande konstprogram, produktion av konstprojekt och skriver texter om samtida konst. Hon har tidigare varit konstintendent i Motala Kommun samt verksamhetsansvarig för Motala Konsthall. Gunnarsson är sekreterare i Eva Bonniers donationsnämnd och vice ordförande i Verkstad Konsthall i Norrköping. Hon är utbildad vid Uppsala Universitet, Stockholms Universitet, Otterbein University och CuratorLab, Konstfack.

 

lisa s

Lisa Stålspets

Producent

Producent

Lisa arbetar som producent och projektkoordinator på AM Public. Lisa har många års erfarenhet som konstnär och som workshopledare, skribent och curator. Under fjorton år var Lisa bosatt i Norge där hon bland annat har jobbat som konstkonsult, projektkoordinator och producent för olika aktörer inom stat och landsting. Hon har även varit verksam som konstskribent och primärt skrivit förmedlande texter om olika konstnärskap. Lisa var contributing editor för det digitala konstmagasinet Måg mellan 2011-2013.

Lisa är utbildad konstnär från Kunstakademiet i Trondheim med fördjupade studier i offentlig konst från Konstfack och litterär gestaltning från Valand och Konstfack.

Lisa

Lisa Carlson

Producent

Producent

Lisa arbetar som producent och projektkoordinator på AM Public. Lisa har flera års erfarenhet av att arbeta med konst i olika former, redan under hennes studier vid Lunds Universitet var hon engagerad i Galleri Pictura – först som curator och 2012-13 som ordförande och ledare. Under två år bodde Lisa i danska Århus där hon studerade och var delaktig i flera kulturprojekt i staden. Tillbaka i Sverige arbetade Lisa bland annat för Moderna museet Malmö och med projekt för offentlig gestaltning i Kristianstad kommun.

Lisa har studerat vid Lunds Universitet och Universiteit van Amsterdam och har en master i Æstetik og Kultur från Aarhus Universitet.

FullSizeRender

Olivia Magnusson

Projektassistent

Projektassistent

Olivia arbetar med projektadministration och kommunikation. Hon har arbetat på AM Public sedan 2014, med avbrott för studier i Paris.

Från och med 2016 och framåt kommer Olivia att arbeta deltid på AM Public samt läsa Juristprogrammet i Lund.