Kontakt

Kontakta gärna AM Public för mer information, eller besök oss på Facebook!

Tryck på bilderna för att få veta mer om oss.

AM Public
Postadress:
Bohusgatan 23, 1tr
116 67 Stockholm
Sweden

Besöksadress:
Katarina Bangata 25
Stockholm

untitled

Ann Magnusson

VD, konstkonsult och projektledare

VD, konstkonsult och projektledare

Ann är Vd och grundare av AM Public. Hon har 15 års erfarenhet som konstkonsult och projektledare för uppdrag inom stat, kommun, landsting och näringsliv. Utmärkande för hennes yrkesroll är att tänka bortom det förväntade och att göra kreativa kopplingar mellan plats, sammanhang, beställare och konstnärskap. Hon är utbildad konstnär och socionom, med fördjupade studier inom konst, arkitektur och sociologi vid bland annat Konstfack, Kungliga Konsthögskolan, Göteborgs Universitet och Stockholms Universitet.

Variant 3 - Madelene

Madelene Gunnarsson

Producent och projektkoordinator

Producent och projektkoordinator

Madelene har arbetat som producent och projektkoordinator på AM Public sedan 2012. Hon har tidigare varit konstintendent i Motala Kommun samt verksamhetsansvarig för Motala Konsthall och arbetat som curator, producent och konstpedagog i olika projekt. Hon har studerat konstvetenskap och är utbildad utställningsproducent med studier vid Uppsala Universitet, Stockholms Universitet, Otterbein University i USA och Konstfack.

Under 2016/2017 studerar Madelene på CuratorLab vid Konstfack – Curatorial Program for professionals in Arts, Crafts and Design parallellt med sitt arbete för AM Public.

3

Susanne Rolf

Producent och projektkoordinator

Producent och projektkoordinator

Susanne arbetar som producent och projektkoordinator på AM Public. Hon har många års erfarenhet av formgivning och projektledning inom kommunikation, design och konst. I början av sin karriär som vd och entreprenör i designbranschen. Efter studier på Stockholms Universitets internationella curatorutbildning har hon formgivit och producerat utställningar till museer och institutioner i Sverige, bland andra ArkDes, Borgholms Slott och Statens Museer för Världskultur.

Studier: International program in Curating Art, including Management and Law på Stockholms Universitet, Ledarskap genom personlig utveckling, LPU, Institutet för företagsledning. Institutionen för tillämpad kommunikationsvetenskap, GI – IHR, 80p. BFAB, projektledning i byggprocessen.

FullSizeRender

Olivia Magnusson

Projektassistent

Projektassistent

Olivia arbetar med projektadministration och kommunikation. Hon har arbetat på AM Public sedan 2014, med avbrott för studier i Paris.

Från och med 2016 och framåt kommer Olivia att arbeta deltid på AM Public samt läsa Juristprogrammet i Lund.